Uložit do nákupního seznamu
Vytvořit nový nákupní seznam

Jak sladit boty ke kabelce? Nemusí mít stejnou barvu!

2024-01-29

Při poslechu módních rad si můžete všimnout, že je věnována velká pozornost Příslušenství. Ty mohou zcela změnit charakter stylingu. Abychom vytvořili módní outfit, nemusíme každou sezónu vyměňovat celý šatník. Stačí si vybrat stylové doplňky, které odpovídají nejžhavějším trendům. Boty a kabelka otevírají obrovské možnosti stylingu. Umožňují nám experimentovat s barvami, vzory a ražbou. Navíc nám nemusí zapadat do barevné palety, protože nesousedí přímo s obličejem, takže negativně neovlivňují vnímání krásy. Jak sladit boty ke kabelce? Toto je dilema, kterému čelí mnoho žen. Užitečné tipy najdete v našem článku. Již nyní však můžeme prozradit, že tyto nemusí být ve stejné barvě.

Měly by být boty a kabelka stejné barvy?

Obuv s kabelkou ve stejné barvě je podle mnoha žen dokonalým řešením. To opravdu funguje skvěle, když nám chybí smysl pro kombinování barev. Sluší se však jasně zdůraznit, že boty a kabelka ve stejné barvě nejsou povinné. Lze je považovat za velkou pomoc, zvláště když zvolíme vzorované šaty a chceme je decentně doladit. V případě outfitu s tmavě modrými, růžovými a fialovými pruhy vám však nic nebrání vybrat si fialové boty a spojit je s růžovou kabelkou. To jsou odstíny, které se objevují na šatech. Nezavádíme proto žádné zbytečné barvy.

Obuv a kabelka ve stejné barvě nám někdy pomáhají dodržovat pravidlo tří barev. Pokud máme modrou košili a fialové kalhoty, nebudeme nosit šedé boty a béžovou kabelku, protože se objeví chaos. Na druhou stranu styling v neutrálních barvách lze rozbít živou barvou. Bylo by dobré, kdyby se oranžová taška na bagetu zapínala na přezku pomocí oranž dámská sportovní obuv.

Jak sladit boty s kabelkou?

Jaká taška se hodí ke kovbojským botám? Jakou tašku nosit s patentkami? Jaké boty nosit s hnědou kabelkou? Která kabelka by se měla hodit k červeným botám?To jsou jen některé z otázek, které ženy zadávají do vyhledávače, když hledají módní inspiraci. Dámy se bojí udělat stylingové faux pas a v důsledku toho jen velmi zřídka překračují svou komfortní zónu. Zaměřují se na jednoduché a opakovatelné outfity, které nenechávají žádný prostor pro chyby. Bohužel se tak připravují o potěšení z kontaktu s módou. Kabelka a boty ve stejné barvě nemusí být nutně stálým prvkem vašich outfitů. Dovolte si trochu módního šílenství. Příslušenství nám umožňuje experimentovat s barvami a povrchovými úpravami. Díky nim lépe poznáváme vlastní preference.

Pokud přemýšlíte, jak sladit boty s kabelkou, zde jsou tři řešení. Můžeme kombinovat stejné barvy, pak jistě dosáhneme harmonického efektu a správného stylingu. Můžeme také kombinovat barvy ze stejného baletu, např. šedá dámské vysoké podpatky s béžovou nákupní taškou v chladivém odstínu. Módní influenceři se však často zaměřují na kontrast. Barvy, které jsou na barevném kolečku proti sobě, vypadají spolu skvěle. Přesvědčte se sami oblečením fialové boty na vysokém podpatku a sladit je s hořčičnou taškou .

Jaká taška se hodí k béžovým botám?

Máte béžovou dámské kozačky a nevíte, s čím je zkombinovat aby vypadaly atraktivněji? Zde platí pravidlo, že podobné barvy lze libovolně kombinovat. Béžové boty se vyplatí zkombinovat s bílou, krémovou, šedou nebo pastelovou kabelkou. Rádi si hrajete s módou? Vyberte si béžový celkový vzhled. Aby to nevypadalo příliš nudně, zvolte různé odstíny nebo prvky s různou texturou, viz semišová kabelka na boty vyrobené z lícové kůže.

Zlaté boty – jakou kabelku si vybrat?

Která taška na zlaté boty bude nejlepším řešením? To je otázka, která v noci nedá spát mnoha ženám. Kabelka a boty ve stejné barvě, v případě zlaté nebo stříbrné, mohou hraničit s kýčem. Pokud se chystáte na velké gala, silvestrovský ples nebo svatbu, hladké bodycon šaty v neutrální barvě si s touto výzvou poradí. Je to dokonalé pozadí pro takové třpytivé doplňky. Pokud však zlaté boty hodláte nosit každý den, doporučujeme je spárovat s černou taškou se zlatým řetízkem a zipem.  Velmi dobře poslouží i ta v šedé, béžové nebo tmavě modré. Vybíráte červené šaty rovného střihu a zlaté boty? Vzhled můžete doplnit červenou taškou na zlatém řetízku.

Jakou tašku byste měli spárovat s hnědými botami?

Jaká taška se hodí k hnědým semišovým botám? V tomto případě si můžeme vybrat jak semišovou messenger tašku, tak i z lícové kůže. Pokud jde o jeho barvu, skvěle poslouží doplněk v barvě Země. Khaki, olivově zelená, pískově béžová a dokonce i tlumená oranžová jsou perfektním řešením, když hledáte tašku na hnědé boty. Hitem může být i hořčicová nebo fialová shopper bag. Světle hnědé boty se navíc krásně kombinují s modrou kabelkou.

Černé boty – hodí se každá kabelka?

Jaká taška se hodí k černým botám? Myslíte si, že tato otázka nedává smysl? Věříme, že černé boty s kabelkou v jakékoli barvě vypadají skvěle. je to ve skutečnosti? Ne nutně, protože hodně záleží na typu krásy. Na začátku jsme zmínili, že v případě doplňků, které nesousedí s obličejem, barevný rozbor neplatí. Černé boty v kombinaci s bílou kabelkou však vytvářejí výrazný kontrast, který se k harmonické kráse nehodí. Jaro a zima milují diferenciály a mohou si s nimi hrát, jak chtějí. K černým botám bezesporu ladí většina odstínů kabelek. Tmavě zelená, hnědá, fialová, tmavě modrá, grafitová nebo vínová jsou perfektním řešením, když chceme tlumenější outfit. Pokud se chcete zbláznit, můžete dokonce černé boty spárovat s pastelovými nebo neonovými kabelkami.

Jaká kabelka se hodí k bílým botám?

Na rozdíl od vzhledu kabelka k bílým botám nemusí být nutně v odstínu sníh. V případě této barvy se vyplatí toto konzervativní pravidlo porušit. Bílé boty a kabelka ve stejné barvě jsou celkem estetickou kombinací, ale z praktických důvodů to nefunguje. Lehká shopper obuv se snadno zašpiní a poškodí. Bílé boty s pastelovou kabelkou vypadají nesmírně zajímavě. Světle modrou nebo pistáciovou můžete nahradit i béžovou nebo popelavou.

Taška na tmavě modré boty – kterou si vybrat?

Zajímá vás, jaká taška se bude nejlépe hodit k botám v námořnické modré? Máme pro vás dobrou zprávu, protože taková obuv umožňuje mnoho kombinací. Zajímavé je, že tmavě modrá dámské elegantní boty skvělé hodí se také k černé tašce. V minulosti bylo spojení těchto dvou neutrálních barev považováno za módní faux pas.Časy se však změnily. Námořnicky modré kozačky nebo kotníkové boty se také perfektně hodí k červené nákupní tašce nebo lahvově zelené messenger bag. Zajímavý outfit poskládáte i s šedou nebo béžovou kabelkou.

Výběr kabelky k červeným botám

Červená je extrémně energická barva, která symbolizuje sílu, smyslnost a spontánní temperament. Můžeme to zkusit trochu zmírnit tím, že sáhneme po šedé, tmavě modré nebo černé tašce. Pokud z toho však chceme dostat větší hloubku, dopřejme si trochu módního šílenství. Taška na červené boty v sytém odstínu může být k dostání v kobaltově modré, lahvově zelené nebo dokonce fuchsiové. Tyto energické barvy jsou součástí jedné palety

Jaká taška se hodí k nahým botám?

Nahé dámské vysoké podpatky jsou považovány za kvintesenci elegance. Můžete je nosit na obchodní schůzku nebo svatbu. Která taška na nahé boty bude fungovat nejlépe? Pokud chceme elegantní vzhled plný profesionality, bude béžová, hnědá nebo šedá kabelka dobrým řešením. Pokud chceme zavést trochu barevnosti, skvěle poslouží pastelová messenger bag. Nahé boty na jehlách lze také kontrastovat s kobaltově modrým nebo červeným shopperem.

Jakou tašku sladit s barevnými botami?

Obuv není vždy v jedné barvě, někdy jde o kombinaci více barev. Barevné boty s kabelkou v neutrálním odstínu jsou vždy částečně tlumené. Pokud však chcete některou z barev vylepšit, zvolte identickou messenger tašku. Řekněme, že jste si koupili tenisky s fialovými, žlutými a růžovými květy. Fialová kabelka vám umožní zvýraznit fialový barevný akcent na vaší sportovní obuvi.

Jaká taška na lakované boty a která na semišové boty?

Jak sladit boty s kabelkou s ohledem na texturu doplňků? Pokud si ceníte konzistenci stylingu, použijte zásadu, že podobné prvky spolu dobře fungují. V tomto případě můžete semišové boty doplnit o semišovou messenger tašku. Máte rádi módní experimenty? Zkombinujte kotníkové boty z lícové kůže se semišovou nákupní taškou. Která kabelka se hodí k lakýrkám? Můžete si vybrat jeden lakovaný ve stejné barvě, ale většinou taková kombinace nevypadá moc dobře. Je lepší je ztlumit kabelkou vyrobenou ze semiše nebo lícové kůže.

Shrnutí – sladit tašku s botami je docela jednoduché!

I když máme často problém sladit boty s kabelkou, platí zde jednoduchá pravidla. Kdykoli se cítíme ztraceni, můžeme sáhnout po neutrálních barvách. Ty se obvykle perfektně hodí k základním stylům a tlumí extravagantnější odstíny. Kabelka a boty ve stejné barvě jsou také pozoruhodným řešením, když je naše oblečení velmi výrazné. Barvy ze stejné palety lze libovolně míchat, to platí i pro výrazné jako je kobalt a fuchsie. Když chceme vytvořit kontrastní kombinaci, použijeme barevné kolečko a vybereme dva protilehlé odstíny.

Přečtěte si také:

Doporučeno pro vás

Soubory cookie používáme ke správnému fungování webových stránek, k nabízení sociálních funkcí, analýze návštěvnosti a provádění marketingových aktivit – jak ze strany nás, tak našich Důvěryhodných partnerů. Více informací naleznete v zásadách ochrany osobních údajů. Přijetím této zprávy souhlasíte s jejich uložením na váš počítač. Podmínky uložení nebo přístupu k nim můžete určit kliknutím na záložku „Konfigurace souhlasů“. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat vymazáním cookies z prohlížeče na koncovém zařízení.
Close
pixel