Uložit do nákupního seznamu
Vytvořit nový nákupní seznam

Jaké boty a doplňky zvolit k bílým šatům?

2024-01-09

Bílé šaty pouze na vlastní svatbu? Ne nutně. Příležitostí, při kterých si můžete vzít bílý outfit, a to nejen oficiální, je mnoho. Efekt, kterého dosáhnete, bude do značné míry záviset na doplňcích, které zvolíte. Řekneme vám, jaké šperky, kabelka nebo boty se hodí k bílým šatům a jak je kombinovat, aby vypadaly stylově.

Boty k bílým šatům – které se k nim hodí?

Než se pustíme do důležitých detailů, jako je barva bot, začněme se základy. V tomto případě je nejdůležitější příležitost a situace, při které budeme bílou nosit. Bude se náš outfit nosit do práce, na večírky nebo třeba na oficiální schůzky či recepce? To vše musíme vzít v úvahu při výběru bot k bílým šatům. Samozřejmě se může stát, že její střih bude univerzální a v závislosti na doplňcích dodáme stylingu ležérní nebo slavnostní charakter. Proto potřebujeme vědět, jaké boty nosit k bílým šatům, abychom vytvořili dojem ležérnosti nebo sofistikované elegance.

Předpokládejme, že máme co do činění s každodenním ležérním stylingem, v němž hlavní roli hrají bílé šaty ušité ze lnu nebo bavlny. V takovém outfitu můžeme klidně vyrazit do kanceláře, obchodu, na rande, na procházku nebo na neformální schůzku. Boty k bílým šatům na tento typ akce volíme podle nálady a samozřejmě i počasí. Budou tu oba Dámské sandály na vysokém podpatkuz, jak i Dámské sneakersy czy tenisówki, Dámské mokasíny nebo boty na klínku.

Jaké boty nosit k bílým šatům na slavnostnější příležitosti? V takovém případě volme klasické lodičky popř Dámské sandály na vysokém podpatku.

JJakou barvu bot si mám vybrat k bílým šatům?

Výběr barvy bot k bílým šatům není tak jednoduchá záležitost a v tomto případě bude hodně záležet na druh příležitosti. Nejvhodnější budou například neformální bílé boty k šatům ve stejné barvě, např. tenisky, tenisky, mokasíny nebo tenisky..

V kombinaci dlouhých elegantních šatů a bílých lodiček budete zase vypadat jako nevěsta. Pokud řešíme slavnostní příležitost, k bílým šatům vybírejme stříbrné nebo zlaté boty. Vybrat si můžete i růžovou nebo modrou.

A jaké boty si vzít k bílým šatům, které nosíme do kanceláře? Tento outfit je někde mezi každodenní ležérní a formální elegancí. Řeč je například o košilkách nebo tužkových šatech, které nosíme se sakem a sakem. Pokud jde o obuv, máme poměrně velký prostor pro zlepšení. Skvěle poslouží klasické lodičky ve výrazných barvách. Červené nebo tmavě modré boty s bílými šaty budou vypadat skvěle, zvláště pokud zvolíte kabelku nebo šperk ve stejné barvě..

I když byl takový komplet kdysi považován za módní faux pas, dnes víme, že černé boty s bílými šaty dokážou vytvořit avantgardní styling. Nejlepší je, když to celé má minimalistický nádech. Toto duo můžete rozzářit stříbrnými autorskými šperky.

Dvoubarevné bílé šaty – jaké boty vybrat?

Bílá se často objevuje v různých barevných kombinacích. Velmi oblíbenou kombinací je například černobílé duo. Řeč je o outfitech s tečkami, puntíky, proužky, ale i různými grafickými vzory. Jaké boty se budou nejvíce hodit k černobílým šatům? Boty můžeme snadno vybrat v jedné z těchto barev. Bílá v takové kombinaci nebude připomínat svatební outfit a černá nás nepřebije. Další možností je zvolit kontrastní výraznou barvu, jako je červená, kobaltová nebo fuchsiová – a to jak botami k černobílým šatům, tak doplňky k nim. Ženské outfity s tečkami vyžadují jemné, decentní šperky, zatímco pruhované se hodí k geometrickým náušnicím a přívěskům.

Podobně postupujeme, pokud chceme boty sladit k šedobílým šatům nebo outfitu, který kombinuje bílou a jinou barvu. Obuv a další doplňky by měly korespondovat s některou z barev nebo poskytovat výrazný kontrast.

Jaké boty zvolit k bílým květinovým šatům?

Takový letní, vzdušný, dívčí outfit vypadá nejlépe v kombinaci klasické lodičkymi,klínky nebo sandály. Kovbojské boty k ní můžete také snadno obout. Pokud máme co do činění s volnými, ležérními šaty, budou se hodit i teniskyDámské tenisky a kecky.

Jjaké boty nosit k bílým krajkovým šatům?

Krajka sama o sobě je velmi působivá a šik, takže pokud jde o obuv, neměli byste to přehánět s počtem dekorace, kamínky nebo krystaly. Nejlepší je, když jsou boty k bílým krajkovým šatům elegantní, ale docela jednoduché: bílé, černé nebo krémové, se saténovým leskem. Mohou být také ze saténu.

Můžeme se zbláznit, pokud mají šaty spíše každodenní charakter a volný střih. Pak budou fungovat kovbojské boty nebo semišové boty, sandály nebo klínky.

Obuv k bílým boho šatům – jaké vybrat?

Boho šaty jsou široký pojem. Mohou mít krajkové prvky, prošívání, výšivky a aplikace. Vyznačují se spíše volným střihem, ale není to pravidlem. Boty k bílým boho šatům by měly zdůrazňovat celý styling. Perfektní jsou kovbojské boty, ale skvěle poslouží i sandály s pásky. Stylové mokasíny jsou dobrý nápad. Pokud ráda porušujete konvence, noste k tomuto outfitu běžné tenisky.

K bílým svatebním šatům vybíráme boty a doplňky

Výběr bílých šatů na něčí svatbu je vždy kontroverzní a nejlépe je konzultovat s nevěstou. Dokud se náš outfit nebude podobat nebo nezastínit její outfit, neměl by to být zásadní problém. Výrazným přízvukem mohou být navíc boty k bílým svatebním šatům. Můžete se vyřádit a zvolit výraznou barvu: kobaltově modrou, smaragdovou nebo fuchsiovou. Celý outfit a všechny doplňky k bílým šatům je dobré porovnat s hlavní hvězdou akce, abyste se vyhnuli trapasům a nepříjemným komentářům.

Jaké doplňky zvolit k bílým šatům?

Bílá je skvělým základem pro vytváření různých kompozic. V závislosti na materiálu a stylu můžeme vytvořit různé efekty. K této atmosféře by měly odkazovat doplňky k bílým boho šatům. Vyberme si šňůrky z korálků, stříbrné a zlaté náhrdelníky nebo přívěsky a etnické náušnice. Vzhled doplní kovbojský klobouk a hnědá taška s třásněmi.

Efektní šperky v geometrických tvarech a velká černá kabelka jsou skvělými doplňky k minimalistickým bílým šatům. Pokud v práci kladete důraz na klasickou eleganci, zvolte decentní zlaté nebo stříbrné šperky. K bílým květinovým šatům si nasaďte slaměný klobouk.

Velmi zajímavě vypadají doplňky k bílým šatům ve výrazných výrazných barvách jako je smaragdová, kobaltová, červená nebo amarantová. Můžete je také kombinovat v jednom stylingu, např. obout smaragdové lodičky a zvolit fuchsiovou nebo kobaltově modrou kabelku. Bílé šaty budou pro takové kombinace krásným pozadím a zanecháte nezapomenutelný dojem.

Přečtěte si také:

Doporučeno pro vás

Soubory cookie používáme ke správnému fungování webových stránek, k nabízení sociálních funkcí, analýze návštěvnosti a provádění marketingových aktivit – jak ze strany nás, tak našich Důvěryhodných partnerů. Více informací naleznete v zásadách ochrany osobních údajů. Přijetím této zprávy souhlasíte s jejich uložením na váš počítač. Podmínky uložení nebo přístupu k nim můžete určit kliknutím na záložku „Konfigurace souhlasů“. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat vymazáním cookies z prohlížeče na koncovém zařízení.
Close
pixel