Uložit do nákupního seznamu
Vytvořit nový nákupní seznam

Taška na šaty. Kterou si vybrat?

2024-01-02

Když jdeme na Silvestra, karnevalový ples, Štědrý večer, firemní akci nebo schůzku s klientkou, přemýšlíme, která taška k šatům bude ta nejlepší. Chceme vytvořit módní a ucelený styl a ukázat, že sledujeme nejnovější trendy. Při skládání outfitu byste měli brát ohled na praktickou stránku. Kabelku používáme k uložení různých věcí, včetně kosmetiky, chytrého telefonu, peněženky, klíčů, kartáče na vlasy nebo zrcátka. Někteří z nás nosí tablet, na kterém klientům ukazujeme audiovizuální materiály. Řekneme vám, co je třeba zvážit při výběru kabelek k šatům.

Obsah:

Jak sladit tašku k barvě šatů? Boříme mýty!

  1. Je akceptováno, že kabelka a boty jsou doplňky, které by měly být ve stejné barvě a vytvářet tak kompoziční zvýraznění. Tímto pravidlem se však řídit nemusíme. Červené boty ladí s kobaltově modrou kabelkou a černými bodycon šaty, protože pocházejí ze stejné barevné palety.

  2. Dalším mýtem, kterým se řídíme při výběru kabelek k šatům, je přesvědčení, že pokud zvolíme černé lodičky na podpatku, nepřichází v úvahu tmavě modrá taška. Mezitím tmavší i neutrální barvy spolu dokonale ladí.

  3. Sáček k šatům by měl být ve stejné barvě jako outfit. Pokud nosíme košilové šaty s různobarevnými vzory, je dobré, když barva messenger bag ladí s některou z barev. Zavedení dalšího by způsobilo chaos. Pokud jsou však šaty jednobarevné, např. červené, ujistěte se, že barva sáčku s nimi ladí. Můžeme si vybrat tmavě modrou, černou, šedou nebo kobaltovou.

  4. Jaká taška se hodí k zeleným šatům? Když si položíme tuto otázku, často automaticky vyloučíme červenou. Věříme, že karmín nebo rumělka se střetávají se zelenou. Nic nemůže být dále od pravdy, dá se s tím krásně pracovat. Pokud jsme v zimě nebo na jaře, nebojte se tohoto typu spojení.

  5. Dalším mýtem, kterému mnozí z nás věří, je, že kabelka musí odpovídat našemu typu krásy. Specialisté na analýzu barev tvrdí, že toto pravidlo je neopodstatněné. Zmíněný přídavek se vyskytuje mimo obličej. Doplňky pomáhají představit oblíbené barvy, které nám nesluší. Zima si může dovolit například hnědé boty a čokoládovou kabelku.

  6. Nekombinujte barvy s různými teplotami. Pokud máte fialové šaty a líbí se vám hořčicová messenger bag, nic vám nebrání je zkombinovat. Obě barvy jsou na barevném kolečku proti sobě, takže spolu krásně kontrastují.

  7. Černá kabelka se hodí ke všemu. Ne, protože někdy vytváří příliš velký kontrast s bílými nebo pastelovými šaty. To ji tíží a bere jí lehkost.

5 kabelek k neformálním šatům

Jakou kabelku nosit k neformálním šatům? Tuto otázku si klade mnoho žen v online skupinách, když plánují doplnit svůj šatník. Níže uvádíme několik inspirací, které můžete využít při nakupování nebo skládání outfitu.

  1. Shopper bag ke košilovým šatům
    Shopper bag je perfektním doplňkem ke košilovým šatům, protože oba prvky mají ležérní charakter. Košilové šaty jsou pohodlné, praktické a perfektní pro kancelářskou práci. Shopper bag zase díky své kapacitě pojme i malý notebook nebo tablet.

  2. Taška do pasu k mikinovým šatům
    Taška do pasu se hodí k mikinovým šatům. Pokud jste aktivní žena, která tráví většinu dne v pohybu a na procházkách s dětmi, potřebujete volné ruce. Fanny pack se nejčastěji připevňuje k pasu, který nahrazuje pásek. Skvěle se hodí k mikinovým šatům, které zaručují volnost pohybu.

  3. Skater dress messenger bags
    Můžete kombinovat messenger bag s skater šaty. Zmíněné outfity mají dívčí a nezávazný charakter. Jednoduché doplňky je skvěle doplňují.

  4. Pletené bodycon šaty a kufr
    Pokud plánujete schůzku s přáteli, oblékněte si bodycon šaty a vyberte si poutavý kufr. Váš vzhled díky této tašce získá trochu elegance.

  5. Vak a taška přes rameno pro babydoll
    Taška přes rameno typ pytle se hodí k šatům babydoll . Oba prvky se vyznačují nonšalancí, která jde ruku v ruce s pohodlím.

Jak vybrat kabelku pro elegantní styl?

Mnoho žen přemýšlí, jaká kabelka se bude nejlépe hodit k večerním šatům. Vyplatí se podívat blíže na samotný outfit, jeho barvu, vzor a střih. Nejprve se rozhodněte, jaké boty a šperky chcete nosit. Pokud se chystáte na klasické malé černé šaty, černé vysoké podpatky a minimalistické stříbrné náušnice, stříbrná krabička se zdá být dobrým řešením. Zmíněná kabelka dodává lesk a zdůrazňuje vytříbenou eleganci.

Elegantní kabelka se nejlépe hodí ke společenským šatům, protože s nimi tvoří harmonický celek. Pokud je outfit fialový, skvěle ho doplní smaragdová kabelka.

Malá kabelka se zdá být nejlepším řešením na větší gala. Měla by pojmout to nejdůležitější, tedy klíče, telefon a peněženku. Můžeme ho nosit na rameni. Skvěle fungují malé sáčky poseté kamínky a dalšími dekoracemi, které podtrhují vážnost obřadu.

Pokud se chystáte na obchodní schůzku, dobrým řešením bude prostorný černý kufr, do kterého se vám vejdou nejnutnější věci. Ujistěte se, že lze tablet snadno vložit a vyjmout.

Nejlepší kabelka na svatbu

Jaká kabelka bude nejlepší ke svatebním šatům? Nejprve si odpovězte na otázku, zda si ho pověsíte přes rameno, nebo jej budete držet v ruce.

Na tomto místě bychom rádi zdůraznili, že ačkoliv malá taška obvykle funguje, její velikost by měla být přímo úměrná naší postavě. Pokud jsme drobné ženy, malá bude dobrou volbou. Pokud máte křivější tvary, zvolte větší tašku. Stylisté zdůrazňují, že kontrast mezi naší postavou a tímto doplňkem působí v náš neprospěch.

Taška na kabelku se zdá být dobrým řešením, ale její velikost by měla být přizpůsobena vaší postavě. Zkontrolujte, zda má odnímatelný popruh. Někdy je lepší si ho pověsit přes rameno, protože je to pohodlnější. Stříbrná kabelka se hodí k šatům v chladném tónu a zlatá kabelka se hodí k teplému outfitu.

Na svatbu se bude skvěle hodit krabička posetá kubickými zirkony, kterou lze pověsit přes rameno díky řetízku. Ujistěte se, že se vám do ní vejdou všechny potřebné věci.

Jak vybrat kabelku k šatům? Shrnutí

Shrneme-li to, při výběru kabelky k šatům byste měli věnovat pozornost několika otázkám. Vezměte v potaz okolnosti, barvu outfitu a další doplňky. Navíc by taška měla být přímo úměrná vaší postavě. Drobným ženám sluší malé messenger a kabelky, zatímco ženy s plnějšími tvary preferují větší nákupní tašky, kufry a tašky.

Tašky mají různé povrchové úpravy. Některé jsou vyrobeny z hladké lícové kůže, jiné z ušlechtilého semiše, existují i ​​lakované nebo s ozdobným ražením. Zohledněte svůj vkus, aby taška co nejlépe odrážela vaši osobnost. Pokud se cítíte dobře v ražbě, která imituje kůži aligátora nebo hada, nevzdávejte to ani při větších akcích. Pokud však chcete něco klasického, zvolte semiš nebo hladkou lícovou kůži v neutrální barvě, která se hodí k většině oblečení ve vašem šatníku.

Nezapomeňte, že tašku lze k šatům sladit na základě podobnosti, neutrality nebo kontrastu. Tento doplněk je daleko od obličeje, takže nemusí pocházet z vaší barevné palety.

Přečtěte si také:

Doporučeno pro vás

Soubory cookie používáme ke správnému fungování webových stránek, k nabízení sociálních funkcí, analýze návštěvnosti a provádění marketingových aktivit – jak ze strany nás, tak našich Důvěryhodných partnerů. Více informací naleznete v zásadách ochrany osobních údajů. Přijetím této zprávy souhlasíte s jejich uložením na váš počítač. Podmínky uložení nebo přístupu k nim můžete určit kliknutím na záložku „Konfigurace souhlasů“. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat vymazáním cookies z prohlížeče na koncovém zařízení.
Close
pixel