Uložit do nákupního seznamu
Vytvořit nový nákupní seznam

Jaké boty nosit do kanceláře? 8 návrhů na pohodlné boty pro práci v kanceláři

2024-01-03

Chladná rána nás nutí přemýšlet, v čem budou kancelářské boty fungovat... náš případ . Máme k dispozici mnoho zajímavých modelů, které jsou extrémně pohodlné na nošení. Kancelářské boty mohou mít plochou podrážku, klín nebo podpatek. Výběr závisí na dress code platném v naší společnosti a individuálních preferencích. Představujeme 8 návrhů pohodlné obuvi pro práci v kanceláři.

Vlastnosti pohodlné kancelářské obuvi

Ploché kotníkové boty. Jedná se o mimořádně pohodlné řešení, protože se v nich můžeme snadno pohybovat. Po 8 hodinách strávených před obrazovkou počítače netrpíme bolestmi zad. Ploché kancelářské kozačky jsou skvělým řešením pro ženy, které se v práci hodně hýbou. Např. koordinují práci různých oddělení a mnohokrát denně zdolávají schody. Dámská kancelářská obuv by měla být také správně profilovaná. Pata, která odírá zadní část chodidla při měření, nebo přední část, která tlačí na malíček, jsou diskvalifikujícími faktory. Při práci mohou drobné vady obuvi velmi obtěžovat a negativně ovlivnit schopnost koncentrace.

Podzimní boty do kanceláře by také měly mít odpovídající velikost. Pokud si je objednáváte online, věnujte pozornost tabulkám informujícím o délce stélky. V situaci, kdy kancelářská obuv při měření na tenké nylonové chodidlo těsně sedí, je lepší zvážit jiný model. Musíme počítat s tím, že v chladných dnech budeme nosit silnější ponožky nebo punčocháče 100 DEN. Tyto budou naše chodidlo silnější a způsobí nepohodlí kvůli tlaku. Pohodlná dámská kancelářská obuv by měla zohledňovat i naše individuální zdravotní problémy. Dámy, které trpí halucinacemi, by se měly vyhýbat kozačkám se špičatou přední částí, lepší jsou pro ně čtvercové.

Sportovní obuv do kanceláře – je vhodná?

Když přemýšlíme, jaká kancelářská obuv bude nejlepší, obvykle automaticky volíme polobotky. Ty si většinou spojujeme s menším či větším podpatkem, který nejen zeštíhlí postavu a opticky prodlouží nohu, ale také vyhovuje přísnému dress codu, který platí v některých společnostech. Mezitím se časy mění a s nimi i pravidla oblékání. Stále více firem uznává jako optimální řešení sportovní obuv do kanceláře. Zaměstnanec, který se cítí nepohodlí kvůli nošení bot na vysokém podpatku, se často ukazuje jako méně výkonný. Vyplatí se proto dbát na to, aby nic neodvádělo pozornost od svěřených úkolů. Ploché kancelářské boty sportovnějšího charakteru jsou dnes v mnoha korporacích přijatelné. Jsou kombinovány se sakem, košilí a cigaretovými kalhotami. Tato business ležérní kombinace vypadá docela elegantně a zároveň pohodlně na nošení. Pokud si ceníte především pohodlí, zvolte ploché boty do kanceláře v podobě kozaček nebo kozaček.

Ploché boty do kanceláře – je to nutnost?

Komfortní kancelářskou obuv si obvykle spojujeme s plochou podrážkou. Mezitím si můžeme vybrat elegantnější model, který nezpůsobuje nepohodlí. boty na platformě. Ženy, které se na vysokých podpatcích necítí sebevědomě, oceňují klínový podpatek, který umožňuje rovnoměrné rozložení tělesné hmotnosti. Platformové boty opticky prodlouží nohy, zvláště pokud je zkombinujeme s punčochovými kalhotami nebo kalhotami ve stejné barvě. Navíc umožňují odvést pozornost od širších ramen nebo boků, čímž vyvažují proporce ženské postavy. Kancelářské boty by měly být v tlumených jednotných barvách. Černé, béžové, tmavě modré a šedé dámské kotníkové boty budou fungovat nejlépe. Pokud se ve vysokých podpatcích cítíte pohodlně a pohybujete se v nich opravdu s grácií, můžete si vybrat model na míru vašim potřebám. Pohodlné mohou být i kozačky se silnějším blokovým podpatkem, pokud zvolíme zvýšení o několik centimetrů. Nedoporučujeme vysoké několikacentimetrové podpatky, protože během 8 hodin strávených v kanceláři mohou být únavné. .

Jaké kancelářské boty na podzim a zimu?

V posledních letech jsme zaznamenali nárůst průměrných teplot v prosinci a lednu. Zima je poměrně teplá, takže kancelářské boty se silnou podrážkou a hřejivou podšívkou mohou být skvělým řešením. Pokud jsou však teploty na vašem pracovišti dosti nízké nebo se často pohybujete po městě za obchodem, zvolte dámské kozačky. Ty mohou sahat pod kolena (mušketové boty) nebo končit pod kolena . V současnosti jsou v módě širší svršky typické pro kovbojské boty, ale v obchodech najdete i upnuté. Ty první se hodí k méně formálním stylům, zatímco ty druhé k business outfitům.Obuv do kanceláře by měla být nejen pohodlná, ale také přizpůsobená převládajícím teplotním podmínkám a platnému dress code.

Jaké další modely bot jsou vhodné do kanceláře?

Dámské kotníkové boty jsou velmi podceňovanou kancelářskou obuví, která sedí jak elegantní, tak i elegantní jako ležérní styly. Musíte si však vybrat model, který je jednoduchý. Hladká lícová kůže nebo semiš vždy vypadají elegantně. Vyhněte se ozdobám, jako jsou tkaničky s logem, lesklé doplňky nebo originální vzory. Dámské kozačky mohou mít vyšší nebo nižší svršek. Pokud si ceníte nesmrtelné elegance, zvolte model Sagan vyrobený z kůže. Černá je vždy spojena s kancelářským stylingem, pokud k tomu přidáme jednoduchou formu a nízký podpatek, získáme perfektní obuv do kanceláře. Boty na platformě, ale bez traktorové úpravy, mohou být také perfektním řešením pro podzimní business styling. Při výběru bot do kanceláře dbejte na to, aby nebyly příliš lesklé nebo kontrastní. Tento typ modelů však můžeme využít ve volném čase k okořenění stylingu.

Měli byste se kvůli práci v kanceláři přezout?

Změna obuvi do kanceláře je v mnoha případech nutností. Zatímco za oknem může být silný mráz, teplota v uzavřených, vytápěných místnostech je obvykle poměrně vysoká. Holínky nad kolena mohou být perfektní obuví na procházky do kanceláře, ale sezení v nich u stolu může vést k přehřívání. V takové situaci se vyplatí vzít si do kanceláře mokasíny nebo balerínky. Po příchodu do práce můžeme nápadné mušketýry nebo zateplené ploché boty vyměnit za méně uzavřenou obuv. Stává se také, že naše společnost má přísný dress code. Bez ohledu na roční období byste měli nosit nahé 6 cm vysoké podpatky. V takové obuvi nepřijdeme do práce, když venku sněží a teploměry ukazují záporné hodnoty. Můžeme si je však obléknout v uzavřené místnosti a před odchodem je dát do naší skříňky a zamknout. Kancelářské boty, které používáme každý den, by se měly pravidelně čistit, protože naše profesionalita závisí také na úhledném vzhledu.

8 návrhů pohodlné obuvi pro podzimní práci v kanceláři

Dámské podzimní boty jsou dostupné v mnoha zajímavých stylech a barvách. Několik z nich bychom rádi doporučili vaší pozornosti. Speciálně pro vás jsme vybrali různé modely, níže jsou jejich fotografie. Naše nabídka zahrnuje kolekci Filippo Premium vyráběnou v Polsku, která byla vytvořena pro náročné zákazníky, kteří se zaměřují na nejvyšší kvalitu kancelářské obuvi, včetně polobotky.

  1.      Černé kotníkové boty Filippo z ekologické kůže

 

 

2.     Kožené nazouváky Filippo

 

 

3.     Kožené kotníkové boty Sagan se tkaničkami

 

 

4.     Béžové kožené kotníkové boty na podpatku od Filippo s gumičkou

 

 

5.      Černé kozačky na klínku

 

 

6.      Černé kožené boty na klínku

3

 

7.    Černé kožené Chelsea boty Filippo

 

 

8.      Hnědé kotníkové boty Filippo z ekologické kůže

 

 

Doporučeno pro vás

Soubory cookie používáme ke správnému fungování webových stránek, k nabízení sociálních funkcí, analýze návštěvnosti a provádění marketingových aktivit – jak ze strany nás, tak našich Důvěryhodných partnerů. Více informací naleznete v zásadách ochrany osobních údajů. Přijetím této zprávy souhlasíte s jejich uložením na váš počítač. Podmínky uložení nebo přístupu k nim můžete určit kliknutím na záložku „Konfigurace souhlasů“. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat vymazáním cookies z prohlížeče na koncovém zařízení.
Close
pixel