Uložit do nákupního seznamu
Vytvořit nový nákupní seznam

Módní obuv pro sezónu podzim-zima 2023/2024

2023-12-27

Otevíráme sezónu podzim-zima 2023/2024! Jaké styly a barvy budou v následujících měsících nejoblíbenější? Které trendy už známe a čím nás překvapí? Objevte u Filippa ty nejmódnější boty na podzim a zimu! Zde jsou nejprodávanější návrhy pro chladnější dny.

Módní boty na podzim a zimu 2023/2024

V sezóně podzim-zima 2023/2024 můžeme očekávat konsolidaci aktuálních trendů, ale dojde i na překvapení. Návrháři odvážně kombinují klasiku se současným designem, hledající inspiraci v 70., 80., 90. a 2000. letech. Módní návrat do minulosti neznamená kopírování stylů z minulého století, ale kreativní reinterpretaci známých trendů.

Jedním z trendů, které dobře známe z minulých sezón, budou tlusté podrážky a hluboké drážky. Vysoce kvalitní plast funguje skvěle i v těžkém terénu. Díky tomu je extrémně univerzální. Masivní podrážka skvěle kontrastuje s typicky ženskými oděvy, jako jsou šaty v boho stylu nebo vzdušné sukně s orientálními vzory. Toto je návrh pro ženy, které mají rády nesamozřejmé kombinace.

Dámské podzimní boty  nejsou jen kotníkové boty a boty se silnou podrážkou. Tuto sezónu v ulicích největších světových metropolí uvidíme především lordy, tedy slip-on boty na nízkém podpatku, ideální pro semi-formální styling. Milovníci módního eklekticismu ocení možnost jejich kombinace s mnoha prvky šatníku odkazujícími na různé styly.Lords se perfektně hodí k unisex trendu. Toto je návrh pro lidi, kteří do svého každodenního stylu rádi zahrnou negenderové prvky.

Filippo 2280 černá

V těchto botách se budete cítit jako člen elitní americké školy, jejíž oblíbenou činností je hraní póla (nebo golfu). Boty ve stylu preppy zahrnují kožené lordy a mokasíny s jemným zdobením šperků. Módní návrháři jdou ještě dál a dodávají elegantní lakované obuvi se silnou podrážkou trochu na hraně, což dokazuje, že „školní“ boty nemusí být nudné a okázalé.

Filippo 20141 béžová

Dámské zimní boty zahrnují především holínky, holínky, dělnické, bovvery a sněhule. V sezóně podzim/zima 2023/2024 budeme boty s umělou kožešinou nosit venku častěji než v minulých sezónách. Trend se týká především kotníkových bot, sněhulí a kozaček. Kožešinová obuv se bude skvěle hodit k vlněnému klobouku a kašmírovému svetru.

Rieker W0063-00 černé kotníkové boty na platformě

Kožené boty na podpatku Filippo 2600 černé

Motocyklové boty jsou dalším módním hitem sezóny podzim-zima 2023/2024. Černé workery se šněrováním a masivní podrážkou můžete nosit nejen s koženou ramoneskou a tričkem se jménem oblíbené kapely, ale také s sako a kancelářskou sukní.

Workery Artiker 53C0542 černé

Nejmódnější bovver boty pro podzimní a zimní sezónu 23/24

Dámské bovverky jsou oblíbenou podzimní obuví nejen mezi fanoušky těžké kytarové muziky. Bovver boty do půli lýtek s poutavým šněrováním a poutkem pro snadné nazouvání jsou naším návrhem na podzim a zimu 2023/2024.

glazury Filippo GL429/22 WH bílá

Patentové kozačky s nízkým svrškem a šněrováním, inspirované oblekovou obuví, jsou nutností pro milovníky elegantního šatníku, kteří chtějí vyjádřit svou rockovou duši v každodenním stylu.

Bovver boty Filippo GLN441/23 BKL, černě lakované

Nejmódnější sněhule pro podzimní a zimní sezónu 23/24

Dámské sněhule v sezóně podzim-zima 2023/2024 nesmí chybět v dámském šatníku. Móda Moon Boot, tedy měsíčních bot inspirovaných botami astronautů přistávajících na Měsíci v roce 1969, trvá nepřetržitě již několik sezón. Tuto zimu zvolte silnou podrážku s drážkami a zipem vpředu. V prodejně Filippo najdete sněhule v tmavých i světlých barvách.

Filippo BK sníh boty černé

Módní boty na podzim a zimu – jak vybrat univerzální model?

Mohou být módní boty na podzim a zimu zároveň univerzální? V prodejně Filippo najdete kozačky, kotníkové boty, kotníkové boty a boty, které můžete nosit mnoho sezón a přitom se cítit stylově. Pokud hledáte obuv, která se bude hodit ke všemu, zvolte nadčasovou černou. Pokud chcete, aby vaše boty ladily k elegantnímu i ležérnímu stylu, vyberte si model na plochém nebo nízkém podpatku. Nejuniverzálnější budou boty se svršky po kotníky nebo do půli lýtek bez dalších ozdob. Hledáte ty nejmódnější boty na podzim a zimu? Podívejte se, co je nového!

Přečtěte si také:

Doporučeno pro vás

Soubory cookie používáme ke správnému fungování webových stránek, k nabízení sociálních funkcí, analýze návštěvnosti a provádění marketingových aktivit – jak ze strany nás, tak našich Důvěryhodných partnerů. Více informací naleznete v zásadách ochrany osobních údajů. Přijetím této zprávy souhlasíte s jejich uložením na váš počítač. Podmínky uložení nebo přístupu k nim můžete určit kliknutím na záložku „Konfigurace souhlasů“. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat vymazáním cookies z prohlížeče na koncovém zařízení.
Close
pixel