Uložit do nákupního seznamu
Vytvořit nový nákupní seznam

Jaké boty nosit k pánské kožené bundě? Tyto modely se určitě budou hodit

2024-01-15

Podzim je období, kdy rádi nosíme kožené bundy. Ty jsou mimořádně působivé a pocházejí z motocyklové komunity. Jejich příjem závisí na tom, jak je stylizujeme. Podstatný vliv na výsledný efekt mají aditiva, kterým často přikládáme příliš malý význam. Jaké boty nosit k pánské kožené bundě? Představujeme modely, které se k motorkářské bundě rozhodně budou hodit.

Kožená bunda – základní prvek pánského šatníku

Bunda Ramones je oblíbená přechodná bunda, kterou používají ženy i muži. Mnoho stylistů ji považuje za základ šatníku, protože vám umožňuje vytvořit mnoho zajímavých outfitů, které se liší charakterem. Hodně záleží na tom, s čím je spárován. Pánskou koženou bundu lze kombinovat s elegantními kousky šatníku, ale skvěle se hodí i k těm se sportovním charakterem. Jedná se o velmi výrazné svrchní oblečení, na kterém se nevyplatí šetřit. Kvalitní pánská kožená bunda může svému majiteli sloužit dlouhá léta. Vyžaduje však náležitou péči. Motorkářskou bundu z přírodní kůže je nutné chránit proti molům, protože se živí bílkovinami. Velmi oblíbené jsou také pánské ekologické kožené bundy. Ty jsou mnohem levnější, ale ne vždy dobře obstojí v průběhu času. Pánské motorkářské bundy ze semiše a eko-semiše se obvykle vyznačují vyšší odolností než ty z celokožené. To vyplývá z jeho konstrukčních podmínek. Jaké boty jsou nejlepší ke kožené bundě?

Které modely bot dostanou ke kůži bund?

Když vybíráte boty k ramonesce, máte ve skutečnosti docela široký manévrovací prostor. Pánská kožená bunda tvoří základ stylizace, které se liší charakterem. Můžete ji tedy zkombinovat jak s více elegantní obuví, tak s sportovní. K outfitu ve stylu casual skvěle padnou pánské tenisky, které jsou oblíbenou obuví mnoha pánů. Poskytují pohodlí a volnost pohybu. Posledních pár let jsou podzim a zima dost mírné, takže pánské tenisky úspěšně nahrazují kozačky, zejména ty s trochu vyšší podrážkou. Kombinací pánské ramonesky a sportovní obuvi je dobré věnovat pozornost tomu, aby ty druhé měly dostatečně silnou podrážku. Ta totiž tvoří tepelnou izolaci, která chrání nohu před zemními mrazy. Co je zajímavé, pánské tenisky se stále častěji tolerují v kanceláři jako doplněk business casual stylizace. Existují také další boty k kožené bundě, které vypadají neuvěřitelně efektně.

Které boty vybrat k kožené bundě?

Toto je otázka, kterou si klade mnoho mužů, kteří preferují stylové outfit. Pokud i ty přemýšlíš o tom, jaké boty nejlépe ladí k kožené bundě, máme pro tebe dobrou zprávu. Nejen bílé nebo černé tenisky tvoří módní kombinaci. Stojí za to sahat i po pohodlných pánských trampkách a teniskách. Ty do outfitu vnáší streetwearový prvek, ačkoliv dnes stále více firem toleruje tyto sportovní boty kvůli jejich pohodlí. Volbou jsou trampky a tenisky v jednobarevném provedení, například v černé nebo bílé barvě, bez dalších ozdobných prvků, s jejichž pomocí lze vytvořit poměrně elegantní outfit. Zároveň ladí s casual stylizací, pokud je zkombinujeme s tričkem, džíny a pánskou ramoneskou, získáme ležérní vzhled, který se hodí na rande nebo výlet s kamarády na bowling.

Které boty vybrat k pánské kožené bundě?

I když mužská kožená bunda odkazuje na prostředí motocyklů, které často vyjadřovalo vzpouru proti zastaralým pravidlům, lze ji stylově upravit trochu elegantnějším způsobem. Jaké boty k pánské ramonesce budou střelou do desítky? Co je zajímavé, je obrovský potenciál pánských polobotek se zipem, které jsou ideální na podzim. Lze si je obléci nejen na rodinnou událost, například výročí rodičů, ale také na pracovní schůzku nebo setkání v kanceláři. Pánské polobotky se zipem skvěle ladí s ramoneskou ve stejném barevném odstínu a elegantní košilí. Podle potřeby můžeme vybrat tmavé džíny nebo kalhoty s lemem. Ty druhé určitě dodají stylizaci opravdu elegantního charakteru. Naopak tmavé džíny jsou spojeny s vzhledem více neformálním a tím méně formálním.

To však není konec odpovědi na otázku: jaké boty k pánské kožené bundě budou nejlepší?. Co je zajímavé, patří sem také pánské kotníkové boty. Stojí za to po ně sáhnout na podzim a na začátku zimy. V letošní kolekci najdeme jak elegantní pánské kotníkové boty, tak i takové s méně závazným charakterem.

Pánské střihy s koženou bundou – ukázkové sady

Už víme, jaké boty se nejlépe hodí ke kožené bundě. Je na čase představit některé návrhy oblečení, které lze přizpůsobit příležitosti, profesi a individuálnímu temperamentu. V některých podnicích jsou povoleny pánské motorkářské bundy, jiné mají stále přísný dress code. Koženou bundu lze nosit i na rodinnou oslavu, rande, bowling s přáteli nebo nákupy. Hodí se k mnoha věcem a je to opravdu nutnost.

Tričko, kožená bunda, džíny a pánské tenisky – trocha ležérnosti a nonšalance

Pro muže, kteří si cení především svobody, bychom rádi navrhli ležérní styl založený na tričko . Může být zcela obyčejný nebo obsahovat grafiku či nápisy. Tričko kombinujeme s tmavými džínami, černou motorkářskou bundou a černými teniskami. Samozřejmě můžeme zvolit i bílé džínové kalhoty a bílé sportovní boty. Je důležité držet se pravidla tří barev, kdykoli je to možné. Červený odznak na černých teniskách nezpůsobuje takový chaos jako jakýkoli kus oblečení v jiné barvě a tónu.

Sportovní mikina, motorkářská bunda, džíny a tenisky – perfektní outfit na pozdní podzim

Sportovní mikiny se stále častěji nosí pod pánské motorkářské bundy. Tyto dokonale chrání před chladem v chladnějších dnech. Díky nim si prodloužíte sezónu i své pánské kožené bundě. Nezapomeňte však umístit kapuci na záda. Tmavší džíny a tenisky se k tomuto neformálnímu, ale praktickému outfitu skvěle hodí.

Rolák, motorkářská bunda, chino kalhoty a pánské nazouváky – nápad na rande

U větších událostí, jako je rande v restauraci, styl založený na neutrálním bude se hodit barevný rolák a černá motorkářská bunda. , tmavé chinos a pánské nazouváky. Takový outfit dokonale chrání hrdlo před nachlazením a infekcí.

Košile, motorkářská bunda, černé džíny a pánské kotníkové boty – oblečení na formální schůzku

Podzimní styling s pánskou motorkářskou bundou může být i formálnější. Stane se tak, když je zkombinujeme s košilí, černými džínami a pánskými kotníčkovými botami. Límec lze umístit mimo koženou bundu, což vypadá velmi efektně. Kožená motorkářská bunda stále častěji slouží jako bunda. Můžete ho nosit pod kabát, ale musíte mít jistotu, že takový outfit vám ve společnosti nikdo nevytkne

Přečtěte si také:

Doporučeno pro vás

Soubory cookie používáme ke správnému fungování webových stránek, k nabízení sociálních funkcí, analýze návštěvnosti a provádění marketingových aktivit – jak ze strany nás, tak našich Důvěryhodných partnerů. Více informací naleznete v zásadách ochrany osobních údajů. Přijetím této zprávy souhlasíte s jejich uložením na váš počítač. Podmínky uložení nebo přístupu k nim můžete určit kliknutím na záložku „Konfigurace souhlasů“. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat vymazáním cookies z prohlížeče na koncovém zařízení.
Close
pixel